sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

27.2.2010 Pizzeria Fratelli, Oulu


27.2.2010 klo14
Pizzeria Turtles
Merikoskenkatu 8, Oulu

Keikan jälkeisenä aamuna rähjääntyneet rokkarit yleensä kaipaavan jotakin vähemmän terveellistä syötävää, näin myös tällä kertaa. Sattumanvaraisen ympäriinsäajelun seurauksena löysimme Pizzeria Turtlesin, joka herätteli välittömästi nostalgisen lapsuusfiiliksen. Seurue astui sisälle hyväntuulisena, ja myös ruokalista näytti houkuttelevalta.
Pienessä kiireessä tilaukset hoidettiin nopesti, ja Rokkaavat Kulinaristit päätyivät yksissä tuumin lättyyn nimeltä San Juan, täytteinä savuporo-aurajuusto-sipuli. Kuha nappasi varmuuden vuoksi vielä pepperoni-ekstratäytteen. Ei voi mennä pieleen... Pitsojen hinnaksi tuli 7€/kpl, ja Kuhalle 1€ bonus lisätäytteestä.
Pizzeria Turtles saa raadilta moitteita hitaasta toiminnasta, pitsoja odoteltiin 20-30 minuuttia vaikka muita asiakkaita ei juurikaan ollut. Lättyjen saavuttua rutussa olleet namat kuitenkin oikenivat, safka näytti nimittäin erittäin hyvältä. Paikan erikoisuutena pitsojen päälle oli nakattu jonkinlaiset majoneesit. Savuporo teki tehtävänsä, ja yleinen makuelämys oli positiivinen. Pientä harkintaa olisi kuitenkin voinut käyttää sitä majoneesia roiskiessa, sitä oli nimittäin niin paljon että pitsa oli loppupeleissä melkoista mössöä. Vierailemisen arvoinen paikka jokatapauksessa.

Arvosanat:
Kuha 9-
Monni 8+

Monni ja erikoismajoneesi

Kuha nokittaa oreganolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti