lauantai 3. huhtikuuta 2010

31.3.2010 Soppabaari, Jyväskylä


31.3.2010 klo20:30
Soppabaari
Väinönkatu 26, Jyväskylä

Pub Katseen esiintyjien ruokapaikkana toimiva Soppabaari oli molemmille kulinaristeille jo vanha tuttu useamman vuoden ajalta. Soppabaarin tarjoama ruoka on keikkailevien muusikoiden monesti kaipaamaa ns. perusruokaa (joka siis tarkoittaa kaikkea muuta kuin pizzaa/kebabia/hampurilaisia). Yksi Soppabaarin monista hienoista puolista on alituiseen vaihtuva ruokalista. Tällä kertaa valinta oli kahden kauppa, joko valkosipuli-härkä-keittoa tai riistapastaa. Kulinaristit päätyivät yksissä tuumin heittäytyä pasta-annoksien vietäviksi.

Pöytään tuodut annokset olivat pohjimmiltaan hyvin yksinkertaisia. Pastaa, kermaista kastiketta ja riistaa (kovasta maistelusta huolimatta lihan alkuperä jäi arvoitukseksi). Annos oli koristeltu asiaankuuluvasti persiljalla ja tarjottiin muhkean leivän kera. Pelkkää ruusuilla tanssimista Soppabaarivierailu ei tällä kertaa kuitenkaan ollut. Monnin mielestä annoksesta puuttui särmä, vaikka se periaatteessa kelpo herkkua olikin. Myös Kuhan mielestä annoksesta puuttui luonnetta, laman vaikutusta laskeneeseen tasoon pohdittiin.

Arvosanat:
Kuha 8 1/2
Monni 8+

Kuhan vankilaposeeraus


Ei ihan satasella messissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti